Cloud Software

Specialudviklet cloud software

Det er vigtigt, at du kan bygge om og bygge til i fremtiden, på en fleksibel og effektiv måde, så din software kan udvikle sig sammen med dig, og du undgår store ekstraomkostninger i fremtiden.

I det daglige går det hektisk for sig, og så glemmer man nemt dette vigtige hensyn i jagten på de kortsigtede mål. Dermed oparbejdes teknisk gæld og andre dårligdomme, som over tid er ganske rentebærende.

Når vi udvikler din software arbejder vi selvfølgelig agilt og udarbejder sund og fleksibel arkitektur med klare snitflader, samt DDD modeller til at skabe abstraktioner og sammenhænge mellem data og forretningsprocesser.

På implementeringssiden skriver vi kode med best practice værktøjer og teknikker bl.a. via SOLID principper og TDD. Det betyder, at koden i din software er forståelig, afgrænset i klare ansvarsområder, robust, nemmere at ændre i fremtiden og ikke mindst automatisk testet.

Vi anvender CI/CD processer og tooling til at understøtte en fail-fast arbejdsgang.

Samlet set spænder vi et stærkt sikkerhedsnet ud under din investering i software, og sikrer på den måde, at du kan ramme markedet hurtigt i høj kvalitet.

Vi hjælper naturligvis også gerne med dine øvrige softwareudviklingsopgaver herunder apps, desktop og integration mod andre systemer.

Vi kan indgå i dit team eller du kan lægge dele eller en hel opgave hos os.

Kontakt os

Værktøjer og platforme

Her finder du nogle af de vigtigste værktøjer og platforme som vi arbejder med i det daglige. Softwareudvikling er dog en ganske kompleks øvelse og buzz-word listen er derfor nærmest uendelig lang.

Microsoft Visual StudioMicrosoft Visusal Studio er et centralt værktøj for os.
Jetbrains Resharper er en udvidelse til Visual Studio, som giver mange fordele i programmeringsarbejdet.
gitgit er de-facto standard i langt de fleste projekter i dag.
Amazon AWS er markedets største og mest modne cloud platform.
Azure er Microsoft’s bud på en solid cloud platform.
.NET Core .NET Core er et fantastisk open source cross-platform framework lavet af Microsoft, og kører på alt fra små IoT enheder til de allerstørste cloud systemer.
Vi har meget erfaring med at udvikle software til Windows Desktop og arbejder fortsat gerne dér.
C# er vores foretrukne programmeringssprog, fordi det er temmelig godt lavet og læner sig meget op ad OO tankerne.